尝试我们的技术

解决它

Penafian

Penafian untuk hab ceri

Sekiranya anda memerlukan lebih banyak maklumat atau mempunyai sebarang soalan mengenai penafian laman web kami, sila hubungi kami melalui e-mel di hseeb07@gmail.com

Penafian untuk hab ceri

Semua maklumat di laman web ini - https://www.tryourtech.com/ - diterbitkan dengan suci hati dan hanya untuk tujuan maklumat umum. Hab Tryourtech tidak membuat apa-apa jaminan mengenai kesempurnaan, kebolehpercayaan dan ketepatan maklumat ini. Apa-apa tindakan yang anda ambil atas maklumat yang anda temukan di laman web ini (hab ceri), adalah dengan risiko anda sendiri. Hab Tryourtech tidak akan bertanggungjawab untuk sebarang kerugian dan / atau kerosakan yang berkaitan dengan penggunaan laman web kami. Penafian kami dijana dengan bantuan Penjana Penafian dan Terma dan Syarat Templat.

Dari laman web kami, anda boleh melawati tapak web lain dengan mengikuti hyperlink ke tapak luar tersebut. Walaupun kami berusaha untuk menyediakan pautan yang berkualiti kepada laman web yang berguna dan beretika, kami tidak mempunyai kawalan ke atas kandungan dan sifat laman web ini. Pautan ini ke laman web lain tidak menyiratkan cadangan untuk semua kandungan yang terdapat di laman web ini. Pemilik tapak dan kandungan mungkin berubah tanpa notis dan mungkin berlaku sebelum kami mempunyai peluang untuk menghapuskan pautan yang mungkin 'buruk'.
Sila juga sedar bahawa apabila anda meninggalkan laman web kami, tapak lain mungkin mempunyai dasar dan syarat privasi yang berbeza yang berada di luar kawalan kami. Pastikan anda menyemak Dasar Privasi dari laman-laman ini serta "Syarat Perkhidmatan" mereka sebelum terlibat dalam sebarang perniagaan atau memuat naik sebarang maklumat.

Persetujuan
Dengan menggunakan laman web kami, anda dengan ini bersetuju dengan penafian kami dan bersetuju dengan termanya.
Kemas kini
Sekiranya kami mengemaskini, meminda atau membuat sebarang perubahan kepada dokumen ini, perubahan tersebut akan disiarkan dengan jelas di sini.

没有评论:

发表评论